«Μπιζ Μπιζέ» κάθε Κυριακή στις 21:00 στο ZenRadio.gr

Written by on 28 Δεκεμβρίου, 2020

«Μπιζ Μπιζέ» – Η αρχή :

Η εκπομπή πρωτοξεκίνησε πριν 7 χρόνια, όταν μια παρέα ραδιοφωνικών παραγωγών, και πάνω από όλα φίλων, συναντήθηκαν τυχαία ένα Σάββατο βράδυ, λίγο μετά την Πρωτοχρονιά του 2013. Η αγάπη τους για το ραδιόφωνο σύντομα γέννησε ιδέες και εκείνο το βράδυ αποφάσισαν να ξεκινήσουν ξανά εκπομπή στο ράδιο.

Το επόμενο βράδυ συναντήθηκαν για τις λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής, καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που θα έκαναν όλοι μαζί εκπομπή. Τα ξημερώματα τους βρήκανε να συμφωνούν ότι η μέρα μετάδοσης της εκπομπής θα ήταν κάθε Δευτέρα.

Λίγες ώρες μετά, στα στούντιο του Ράδιο Σέρρες 98,9 fm stereo και δημιούργησαν το σποτ της εκπομπής που ονόμασαν «Μπιζ Μπιζέ».

Το ίδιο βράδυ, η πρώτη εκπομπή ήταν γεγονός. Μέχρι τέλος Ιουνίου, κάθε Δευτέρα βράδυ καλλιτέχνες από τις Σέρρες βρισκόταν στα στούντιο για να συμμετέχουν στην εκπομπή ζωντανά με τις κιθάρες τους. Νέα από την χώρα μας και όχι μόνο, παρουσίαση ταινιών, καλλιτεχνικών δρώμενων, ανέκδοτα και συνεντεύξεις σύνδεαν την ροή της εκπομπής.

Προστέθηκαν σύντομα και διαγωνισμοί, κυρίως για εισιτήρια κινηματογράφου και δώρα από επιχειρήσεις. Η διεξαγωγή τους γινόταν τότε, με απλό – ρομαντικό πλέον – τρόπο, μέσω τηλεφώνου και όσοι ”το είχαν” με την τεχνολογία μέσω μηνυμάτων !

Το τέλος του καλοκαιριού βρήκε τους συντελεστές της εκπομπής να αφήνουν τις Σέρρες αναζητώντας την τύχη τους για εργασία σε άλλες πόλεις και χώρες, με αποτέλεσμα η εκπομπή να μην συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

«Μπιζ Μπιζέ» ii – 2020 :

Στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, τον Απρίλιο του 2020, δημιουργήθηκε το στούντιο που φιλοξένησε την ψηφιακή εκδοχή της εκπομπής. Από Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Γαλλία και Κω, η παρέα ένωσε τις φωνές της και η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ξεκίνησε καλώντας συγκροτήματα και καλλιτέχνες να συμμετέχουν (όταν τα μέτρα προστασίας το επέτρεπαν).

«Μπιζ Μπιζέ» iii – 2020/2021 :

Πλέον η τρίτη σεζόν της εκπομπής, παράγεται από τα σύγχρονα στούντιο της ZenProductions.gr από το κέντρο της πόλης των Σερρών και το ZenRadio με :

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με καλεσμένο τον χαρισματικό, πολυτάλαντο ηθοποιό, τραγουδιστή, στιχουργό, performer και ραδιοφωνικό παραγωγό Babis Batmanidis & το συγκρότημα που έχει δημιουργήσει, τους BBC την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020.

Την επόμενη Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 η εκπομπή είχε καλεσμένο τον Ηλία Κόζα από τους KOZA MOSTRA. Αμέσως μετά ακολούθησε συνέντευξη με τον Σερραίο επιχειρηματία Χρήστο Σαχπάζη (myThiki.gr – Σέρρες).

Στην τρίτη εκπομπή, την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου είχε καλεσμένο τον ηθοποιό Πέτρο Κοκόζη και συνέντευξη από τον επιχειρηματία Μπάμπη Χασεκίδη.

Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:00 φιλοξενήθηκε ψηφιακά η Σερραία δημοσιογράφος του Alpha Ελένη Λαζάρου.

Μια βδομάδα μετά οι «Μπιζ Μπιζέ» είχαν καλεσμένους : τον Δήμο Πιστικόζογλου, ιδιοκτήτη του Μαντάμ slow food και τον Σερραίο σκηνοθέτη Σωτήρη Παλάσκα (ταινίες : Nowhere – Fortress Europe – Ηρώ).

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 υποδέχτηκε (ψηφιακά) τον Δημήτρη Υφαντή (Dimitris Yfantis – Δημήτρης Υφαντής) και το καινούριο του τραγούδι «Χίλια Αύριο».

Η τελευταία εκπομπή για το 2020 ήταν την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 με τον τραγουδοποιό & ηθοποιό Γιωργή Τσουρή (Γιωργής Τσουρής – βραβείο Δημήτρης Χορν 2020).

Η συνέχεια της εκπομπής έρχεται με το νέο έτος, το 2021 !!!

Καλή χρονιά και καλή ακρόαση !! www.zenradio.gr

Tagged as

Current track

Title

Artist